Schade herstel

Een kras doordat u te dicht langs een struik bent gereden. Of flinke averij na een aanrijding. Het scheelt nogal, maar in beide gevallen moet de schade hersteld worden. Snel en goed, zonder dat u er omkijken naar heeft, vinden wij.

Wij zorgen niet alleen dat autoschade perfect wordt hersteld, maar bieden u passend vervangend vervoer en handelen de verzekeringszaken voor u af.  Kortom, we zorgen dat u zo goed als niets van de nasleep merkt. Want een schadegeval op zich is al vervelend genoeg.

Onze specialisten weten precies hoe ze kleine en grote schades moeten aanpakken. Uiteraard maken ze daarbij gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken. Zodat we niet alleen goed en snel kunnen werken, maar ook aan de strengste milieu-eisen voldoen.
Dat ziet er op papier allemaal mooi uit, maar uiteindelijk gaat het hier om: bij autoschade kunt u voor 100% op ons rekenen!

Doordat wij indien u wenst met een akte van sessie werken heeft u helemaal geen omkijken meer en word de schade rechtstreeks aan ons overgemaakt