Addax Motors

Twijfel er niet aan: onze mobiliteit wordt elektrisch, en de koploper rolt al van de band: de kleine elektrische bestelwagens. Uitermate handig in steden en gemeenten, maar ook op uitgestrekte bedrijfs-of recreatiedomeinen en in de groenvoorziening. Geruisloos, energievriendelijk en compact. De troeven waarmee een Addax voertuig over de baan rolt spreken voor zich. Combineer dit met een hoge graad van afwerking en materiaalkeuze en u weet hoe het utilitaire wagenpark van de toekomst er uitziet.

Uw nieuwe voertuig is uw professionele partner. Om u te ondersteunen in uw dagelijkse taken, moet deze robuust, betrouwbaar en efficiënt zijn. De nieuwe chassis-cabine van Addax is speciaal aangepast aan het zwaardere werk. De kwaliteit van de afwerking, het gebruiksgemak en comfort van het Addax voertuig is een onmisbare tool.

Addax schakelt zelfs nog een versnelling hoger want uw bestelwagen maken ze voor u volledig op maat van uw activiteiten. Dankzij de 4G-technologie bent u in contact met een team van technici wanneer nodig. Deze 4G-technologie stelt ons in staat om een diagnose vast te stellen mocht het voertuig enkele problemen krijgen en ook maakt het voor u mogelijk om voertuigen op afstand te volgen via een vooraf ingebouwd track and trace-systeem.

En bovenal: ontwikkeling en assemblage zijn 100% Belgisch!

Contact

Mocht u interesse, enkele vragen hebben of graag willen weten hoe Addax een aanvulling kan zijn voor uw bedrijf. Dan kan u contact opnemen via telefoon of mail.

E-Mail: addax@autobedrijfdekorver.nl

Telefoon: 0186-691473

Ervaar het zelf

Wij beschikken over de mogelijkheid om u een demo voertuig te verschaffen. Zo kunt u zelf ervaren hoe een Addax een vervulling kan zijn voor uw bedrijf.

Addax Elektrische Bedrijfsvoertuigen

Koelwagen

Laadbak

Chassis-cabine

Kipbak

Gesloten laadbak